Reziliencia az új szupererő – Te ellenállsz, vagy megbirkózol?

64,135 Ft

A VUCA világban egyik nagyon fontos képességünk, hogy hogyan éljük meg a kihívásokat, kudarcokat, milyen gyorsan állunk talpra és bízunk önmagunkban. Vezetőként hogyan tudunk ebben saját hiteles működésünk révén az egész szervezetre hatni és energizálni, amikor és ahogyan szükséges?

Description

Mi a tréning célja?

  • A VUCA világban egyik nagyon fontos képességünk, hogy hogyan éljük meg a kihívásokat, kudarcokat, milyen gyorsan állunk talpra és bízunk önmagunkban. Vezetőként hogyan tudunk ebben saját hiteles működésünk révén az egész szervezetre hatni és energizálni, amikor és ahogyan szükséges? Kihívásokkal teli egy ilyen szemléletváltás, mert az emberek, a szervezet két alapvető igényét kell egyszerre összhangba hozni: biztonságra, kiszámíthatóságra való törekvés és a megújulás, folyamatos fejlődésre való igényt. Kitartás, szervezeti önismeret, szervezeti bizalom és folyamatos tanulás – azok a nagyon egyszerűnek tűnő, mégis a mindennapokban nem könnyen megvalósítható dolgok, melyek támogatják az embereket és szervezeteket ezen az úton.

Hogyan reagáljunk hatékonyan a megváltozott körülményekre?

  • Elfogadjuk az olyan helyzeteket, amelyek nehézséget, kihívást jelentenek,vagy visszalépünk? Feltárjuk-e elég körültekintően, hogy mire van és mire nincs ráhatásunk és ennek megfelelően alakítjuk-e ki az eszköztárat ezen helyzetek megoldására, elfogadására és feldolgozására? Tisztában vagyunk-e azzal, hogy milyen az alkalmazkodóképességünk:  erőteljes, meg-megújuló, vagy akár sokkszerű külső hatásokhoz is sikeresen tudunk-e adaptálódni? Ezen kérdések megválaszolásában nyújtunk segítséget és támogatunk a fejlődésben.

Miről lesz szó?

  • Mit hoz a jövő?  – a VUCA világ
  • Rugalmasság és alkalmazkodóképesség 
  • Saját és szervezeti válságállóság
  • Növekedési gondolkodásmód és annak erősítése

Célcsoport – Kinek ajánljuk?:

  • Olyan vezetők és szervezetek számára, akik proaktív módon, a legváratlanabb helyzetekre is igyekeznek felkészülni, készek elfogadni és megtanulni, hogy ennek a tudásnak határai vannak. Tudatosan szeretnék megélni és megtenni mindazt, ami a tudás határain innen és azon túl lehetséges céljaik elérése érdekében.

A kurzus hossza: 2 fél nap  / 1 nap

Oktatási forma: Online és személyes nyílt/kihelyezett tréning

Rövid betekintő a tréningbe?

További információk:

  • A tréningeket minimum 5 fő jelentkezése esetén tartjuk meg!
  • A programokkal kapcsolatos kérdéseikkel keressenek az info@borealisconsulting.hu e-mail címen!
  • Programjainkat kihelyezett tréningként szervezetek számára is megvalósítjuk. Egyedi ajánlatunkért kérjük keressen az info@borealisconsulting.hu e-mail címen!